olimpiai bajnok bronzérem London olimpia köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kispál Luca olimpiai bajnok lett, Mester Edina pedig bronzérmet szerzett a nagyszabású londoni Nailympics 2013-as versenyén. A Life.hu megtudta, hogyan készült az aranyérmes lány a nagy megmérettetésre.

Elképesztő magyar siker a londoni Körömolimpián. Kispál Luca olimpiai bajnok lett szalon köröm, Mester Edina pedig bronzérmet szerzett épített porcelán köröm kategóriában. "A háromnapos versenyre 22 ország több mint 150 versenyzője regisztrálta magát" - kezdte Luca, aki lélekben még a brit fővárosban ragadt, szinte fel sem fogta az eredményt.

Forrás: Kispál Luca
Forrás: Kispál Luca

A boldog győztesek: Kispál Luca (bal) és Mester Edina (jobb)

"Kétéves álmom vált valóra azzal, hogy idén sikerült kijutnom az olimpiára" - lelkendezett a magyar lány, aki technikai kategóriában versenyzett. Idén először lehetett úgynevezett, szalon számban indulni - Luca benevezett és nyert. Aki azt hiszi, csak egy kis körömreszelésről volt szó, az nagyon téved. "Teljesen lutri ez a versenyszám. Borítékban kaptunk egy témát, pontosabban egy életmódot, és ez alapján kellett elkészíteni a körmöt 75 perc alatt. Én a kétgyermekes családanyát kaptam, aki sokat dolgozok, kevés ideje jut magára." Lucának nemcsak egy szép, praktikus körmöt kellett varázsolnia, hanem szakmailag meg is kellett indokolnia, miért azt az anyagot és technikát választotta. Ezen kívül diagnosztizálást is adott a modell bőréről, állapotáról. Mindezt angolul.

Forrás: Kispál Luca
Forrás: Kispál Luca

Zajlik a verseny - 22 ország körmösei dolgoznak

"Nehéz még kimondani, hogy olimpiai bajnok vagyok" - mondta szerényen Luca, aki szerint ez a szakmában óriási dicsőség. De vendégei is drukkoltak neki, akik most még büszkébben ülnek le hozzá - egy olimpiai aranyérmes asztalához.

Az idei versenyről egyébként Bulgária, Oroszország és persze Magyarország vitte haza a legtöbb érmet, de az ázsiaiak és amerikaiak is egyre ügyesebbek. Drukkolunk a magyar versenyzőinknek jövőre is!

Jónő blog: Variációk egy ingrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130924-jono-blog-variaciok-egy-ingre.htmlA legfontosabb ecsetek sminkeléshezhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130923-takacs-nora-szakertoi-level-a-legfontosabb-ecsetek-sminkeleshez.htmlÍgy őrzi meg szépségét Görög Zitahttp://www.life.hu/szepulj/20130924-igy-harcol-gorog-zita-a-rancok-ellen.htmlÍgy tüntetheted el a kicsi arcáról a himlőhelyethttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130902-mit-tehetek-a-baranyhimlo-utan-megmaradt-himlohelyekkel-dr-kaszab-csilla.html5 csodás hajkorona a filmvászonrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130829-5-csodas-haj-a-filmvaszonrol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.