Vajna Tímeának nem lehet oka panaszra. Férje, Andy Vajna mindent megtesz azért, hogy felesége legyen a legboldogabb asszony a világon.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Andy Vajna és Vajna Tímea a milliárdos vagyont felhalmozó Gattyán Györgytől bérel egy 2000 négyzetméteres luxuspalotát Budán. A villában, amelynek egy része még átalakítás alatt áll, pánikszoba, beltéri medencék, pezsgőfürdők, szaunák, márvány- és gránitburkolatok, tenisz- és fallabdapálya, konditerem, valamint az emeletek közötti közlekedéshez lift biztosítja Vajnáék kényelmét - tudta a meg a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A beruházó egyáltalán nem sajnálja a pénzt a kacsalábon forgó palotára, egy neve elhallgatását kérő volt munkás ugyanis elárulta: nem volt könnyű munkásokat találni a feladatra. "Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem rettegtem attól, véletlenül kárt teszek valamiben a munka során. Úgy kellett dolgoznunk, hogy tudtuk, hétköznapi halandó számára megfizethetetlen márvány és gránit van a lábunk alatt. Minden, amihez hozzáértünk, olyan drága volt, hogy szerintem egész életemben annak a részletét fizettem volna, ha leejtek egy szerszámot, és összetöröm" - mondta a lap informátora.

"A személyzetnek külön lakása is van, és gondolom, a biztonsági szolgálat is elfoglalta már a helyét, mert azt hallottam, hogy rengeteg pénzt költöttek arra is. Ami meglepett, hogy a konyha a pompához képest elég egyszerű, flanctól mentes. A gépház azonban magáért beszél, szerintem egy kisebb kórházéval ér fel az értéke" - tette hozzá.

Üvöltött a szenvedéstől Varga Viktor szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20130926-varga-viktor-enekes-parja-cinthya-dictator-kiborult-a-mr-es.html Az utcán támadtak rá az ismert humoristárahttp://www.life.hu/legykepben/20130926-galla-miklos-humoristat-haza-elott-tamadtak-meg-a-hatterben-feltekenyseg.html Fantasztikus pasit találtunk - videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130925-frank-medrano-videora-vette-lelegzetelallito-edzesprogramjat.html Gyereket szeretne a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130925-gyebnar-csekka-a-baratok-kozt-szinesznoje-gyereket-szeretne.html Összeveszett Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-vadon-jani-musorvezeto-ujra-a-kepernyon.html