Szeptember utolsó vasárnapján több ezer ember döntött a sportolás mellett.

Szeptember 29-én hatalmas, sportos buli kerekedett Budapesten, a Millenárison. Az ország legnevesebb sztáredzői és számos ismert külföldi edző tartott fergeteges órákat a sporteseményen. Voltak zumba-, spinning-, bodyArt-, afro dance-, TRX-, boot camp-, funkcionális tréning, G-Flex-, Xco-, dance-, kranking-, walkenergie-, pro ski-edzések, és megmozgatta a vendégeket többek között Katus Attila, Schobert Norbert, Rubint Réka, Tatarek Rezső és Borsodi Balázs is. A résztvevők pedig imádták a lendületes zenéket, a koreográfiákat és a fergeteges hangulatot. Persze a buliból mi sem maradhattunk ki!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
További képekért kattints ide!

Az Ez zsír! színpadon az alakformálásé és az új trendeké volt a főszerep: nagy sikere volt a bodyArt-, pilates- és nyújtó óráknak, az újdonságra vágyók pedig kirpóbálhatták a ritmikus jógát is. A Life.hu lounge-ban pedig kellemes masszázsban részesülhettek azok, akik egy kis pihenésre vágytak a sok mozgás után.

Forrás: FitBalance

Aki pedig szemfüles volt és elég gyors, az egy csinos Ez Zsír! pólóval gazdagodott a sportos eseményen.

Ettől sportosak és fittek a magyar sztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130912-fitbalance-sportrendezvenyen-debreczeni-zita-lesz-a-haziasszony-deutsch-anita-ungar.html