A színésznő cuki ikrei a hideggel és a megfázással dacolva stílusos nyári egyenruhában indultak el reggel otthonról.

Sarah Jessica Parker négyéves ikrei, Marion és Thabita örökölték édesanyjuktól a divat iránti szerelmet. A kicsiknek már konkrét elképzeléseik vannak, és nem engednek beleszólást az öltözködésükbe. Maguk választják ki az éppen aktuális viseletüket. A két tündéri kislány még akkor is csinosan jelent meg New Yorkban, amikor egy hideg reggelen dadájukkal óvodába indultak.

Forrás: Origo
Marion és Thabita reggeli szerelése

Marion és Thabita az őszi New York-i balettgálán sem hazudtolta meg magát. Amíg híres anyukájuk dolgozott, a gyerekek azzal játszottak, hogy 9 ruhát felpróbáltak. Ebből is látszik, hogy már most odavannak a különleges darabokért. Pár év, és Sarah lakatot tehet a gardróbjára. 

 

Sarah Jessica Parker zokni-szandálban sokkolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130607-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-terdzoknit.html Elhagyta családját Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130505-elhagyta-csaladjat-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york.html Földönkívülit csináltak Sarah Jessica Parkerbőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130219-sarah-jessica-parker-amerikai-szinesznobol-foldonkivulit-csinaltak-a-magazin-cimlapjan.html Kire hasonlítanak ezek a lányok? Íme Sarah Jessica Parker ikreihttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20121005-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-szinesznojenek-gyermekei.html