Fülöp-szigetek Miss Philippines Megan Young szépségverseny világverseny Bali szépség Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, tegnap tartották meg Balin a 63. Miss World 2013 versenyt. Magyar küldöttünk, Rákosi Annamária sajnos a legszebb húsz lány közé sem jutott be, a győztes pedig a .Fülöp-szigeteki Megan Young lett. Lássuk őt!

Az idei Miss World Megan Young, azaz Miss Philippines lett. A BBC információi szerint a győztes az Egyesült Államokban született, de tízéves korától kezdve a Fülöp-szigeteken él. Filmművészetet tanult, vágya, hogy rendező legyen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 23 éves versenyzőt a képen látható gyönyörű, rózsaszín ruhában koronázták meg Bali szigetén, miután a 128 versenyző közül ő bizonyult a legszebbnek. A második helyezett a francia Marine Lorphelin, a harmadik pedig a ghánai Carranzar Naa Okailey lett.

Magyar versenyzőnk, Rákosi Annamária a legjobb húsz szépség közé sem került be, ennek ellenére nagyon büszkék vagyunk rá. Gyönyörű ruháját és a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójának, Sarka Katának a nyilatkozatát itt tekintheted meg.

Íme a legrondább celebhaj 2013-banhttp://www.life.hu/szepulj/20130927-miley-cyrus-enekesnoe-a-legrondabb-celebhaj-iden-nicole-scherzinger-enekesnoe.htmlBuja dudák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130926-mellek-christina-hendricks-scarlett-johansson-kerekes-vica-miranda-kerr-salma.htmlSzínpompás őszi dekoráció dísztökbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130925-hogyan-legyek-jo-no-oszi-dekoracio-disztokbol.htmlMagyar olimpiai arany és bronz Londonbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130926-kispal-luca-olimpiai-bajnok-mester-edina-pedig-bronzermes-lett-a.htmlJónő blog: Variációk egy ingrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130924-jono-blog-variaciok-egy-ingre.htmlA legfontosabb ecsetek sminkeléshezhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130923-takacs-nora-szakertoi-level-a-legfontosabb-ecsetek-sminkeleshez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.