Már az előző szezonban is rengeteg sztár részesítette előnyben a bőrcuccokat a vörös szőnyegen, de az őszi-téli időszakban még népszerűbb a bőrmánia.

Blake Lively mustársárga Gucci ruhájába például első pillantásra beleszerettünk: a szabása és a színe is tökéletes volt, és csodásan mutatott a színésznő hibátlan alakján. Persze nem csak A pletykafészek divatmániás sztárja imádja a bőrcuccokat: a sztárvilág trendkövetői mostanában egytől egyig bőrben feszítenek. Míg a konszolidáltabb hírességek kiegyeznek egy dzsekivel vagy egy nadrággal, addig a merészebbek már a színes bőrcuccokat is lazán viselik. Azt azért nem árt tudni, hogy a bőr erősít, nem is kicsit, így óvatosan kell bánni vele, pláne a fényesebb cuccokkal. Lássuk, a sztárok hogyan csinálják.

Forrás: Northfoto
Kattints a képre, és nézd meg a többi bőrruhás sztárt is!

Sarah Jessica Parker ikrei divatmániásokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-sarah-jessica-parker-ikrei-nem-engednek-beleszolast-az-oltozkodesukbe.html Magyar plus size siker Londonbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-szkiba-zsuzsanna-blogger-pozitiv-testkep-aktivista-kint-volt-a-loving.html A legszebb ékszerek őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20130924-a-legszebb-ekszerek-oszre-divat-trend-kiegeszito.html "Kihúzták a fogukat, hogy vékonyabbak legyenek"http://www.life.hu/legytrendi/20130926-dobbenetes-tenyek-a-modellvilagbol-bulimia-kokain-eheztetes-es-foghuzas-csak.html Vissza a rengetegbe! - Az ősz trendszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/20130925-a-legszebb-oszi-divatszinek-2013ban.html