A brit hercegi pár bejelentette, mikor tartják a kis György keresztelőjét. Külön érmét is kiadnak a jeles esemény kapcsán.

Október 23-án keresztelik meg a júliusban született György herceget. Katalin és Vilmos első gyermekét a Szent James-palota királyi kápolnájában kereszteli meg Canterbury érseke, Justin Welby. Az esemény nagyon szűk körű lesz - számol be az angol Hello Magazine.

Forrás: AFP
A kis György

Azt egyelőre nem tudni, kik lesznek a legifjabb brit trónörökös keresztszülei, de arra tippelnek, hogy hatan szerepelnek a listán, köztük Vilmos öccse, Harry herceg és Katalin húga, Pippa. A történelmi esemény miatt különleges érméket bocsátanak ki. A pénzt a Királyi Pénzverde készíti. Közleményük szerint az ötfontosok új külsőt kapnak és ezüstben lesznek kaphatók.

 

Elismerést kapott Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130927-katalin-es-vilmos-cambridge-hercegnoje-es-hercege-uj-hazastarsi-cimert.html Kitollasodott Katalin hercegnő húgahttp://www.life.hu/legytrendi/20130925-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-tollas-ruhaban-jelent-meg-egy.html Így találkozott valójában Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130918-kiderult-valojaban-hogyan-es-mikor-talalkozott-eloszor-katalin-hercegno-es.html Katalin húgával mulatott Harry és Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20130916-katalin-hercegno-nelkul-pippa-middletonnal-erkezett-harry-herceg-es-vilmos.html Hercegnőként ragyogott a vörös szőnyegen Katalinhttp://www.life.hu/szepulj/20130913-katalin-hercegno-szulese-ota-eloszor-jelent-meg-voros-szonyeges-esemenyen.html