Letisztultság és kreativitás - ezek a legfontosabb szempontok, amikor Péterfy Bori ruhát választ. Az énekesnő még a sportosabb darabokban is iszonyú szexi.

Péterfy Bori szívesen pózolt abban a ruhakollekcióban, amelyet Kiss Sarolta tervezett. A praktikus, kényelmes, de rafinált darabok biztos, hogy a divatszerelmesek kedvencei lesznek. A kollekció a nagyvárosban élő, kreatív nőnek készül, aki kedveli a kényelmes viseleteket és szereti az izgalmas darabokat. Sarolta ruháival még az edzőteremben is szexi lehetsz.

Forrás: UNITED PHOTOGRAPHERS
Péterfy Bori és  Murányi Szilvi a kollekció egy-egy darabjában

Péterfy Bori a tavalyi sikeres együttműködés után idén is szíves örömest állt NON+ öltözékekben a fotós kamerája elé. Az állandó modell Murányi Szilvia, akivel az énekesnő remek összhangba került.

Forrás: UNITED PHOTOGRAPHERS
Bori élvezte a fotózást

A 2013/2014-es őszi-téli szezonban Nyikos Dóri ékszertervező egyedi, a ruhákhoz passzoló karkötőket és nyakláncokat álmodott meg. Az egyszerű, de mutatós formavilágú ékszerek nikkel és nikkelmentes acélból, valamint gumiból készültek.

Áttetsző ruhában mutatott cicit és combot Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130929-eva-longoria-attetszo-selytelmes-piros-ruhat-vett-fel-melltarto-nelkul.html Hová tűnt A nagy Gatsby szőke sztárja? Barna lett Carey Mulliganhttp://www.life.hu/legytrendi/20130929-carey-mulligan-szineszno-a-nagy-gatsby-sztarja-hamvas-szokebol-barnara.html A latex az új csipke?http://www.life.hu/legytrendi/20130928-latexbol-kesziti-extrem-fehernemuit-atsuko-kudo-divattervezo.html Vigyázz a szoknyákkal! Heti divatmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-a-lifehu-heti-divatmustrajaban-szerepel-eva-mendes-szineszno-jessica-alba.html Búcsút intett melltartójának a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-helen-flanagan-brit-modell-es-szineszno-bucsut-intett-melltartojanak-es.html