A Napos oldal sztárja fiatal modell barátnőjével Hawaii-on strandolt. A színész izmos felsőtestéért bármit megtennénk!

Bradley Coopernek elegendő megszabadulnia ingjétől és máris a lábai előtt hevernek a nők. Egy szerencsés közülük, Suki Waterhouse pedig még meg is érinthette a színész meztelen felsőtestét, amelyről ide kattintva nézhetsz fotót.

Forrás: AFP
Suki Waterhouse 17 évvel fiatalabb Bradley Coopernél

A páros Hawaii tengerpartján töltött együtt néhány napot és látszólag nagyszerűen mulattak egymás társaságában. 17 év korkülönbség ide vagy oda, Bradley és Suki kapcsolata úgy tűnik, egyre erősebb. A párocska idén februárban találkozott egymással először, egy hónappal azután, hogy a 38 éves színész szakított a csodaszép Zoe Saldanával. Bradley híresen csapodár, kíváncsiak vagyunk, meddig marad a huszonéves modell mellett.

Mindenki Bradley Cooperét nyalnáhttp://www.life.hu/szeress/20130507-szorakozas-mozi-reklamfilm-mindenki-bradley-cooperet-nyalna.html Két nőnek csapja a szelet Bradley Cooperhttp://www.life.hu/szeress/20130426-bradley-cooper-szinesz-elvitte-motorozni-kolleganojet-rachel-mcadamst.html Tarolt Bradley Cooper a filmes díjátadónhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-bradley-cooper-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-elsimerest-az.html Bradley Cooper új barátnője alig 20 éveshttp://www.life.hu/szeress/20130319-bradley-cooper-szinesz-a-nala-18-evvel-fiatalabb-suki-waterhouse.html Bradley Coopernél könyörgött randiért az énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20130116-taylor-swift-bradley-coopertol-kert-randevut-azonban-nem-jart-sikerrel.html