Új szakértői csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert Átalakítunk! sorozata. Ismerd meg a Jónő Team egyik stylistját, Záray Katát, a Fashion donor csapat egyik tagját, aki kolléganőjével, Benedek Berta Flórával minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Kérdezz a Jónő Team szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, kitől szeretnél választ kapni.

A Fashion donor csapat tagjai, Záray Kata és Benedek Berta Flóra stylistok mindennapjait a divat és az az iránti szenvedély tölti ki, amit belecsempésznek az emberek életébe. A lányok vezető szépségápolási márka kampányfotóinak elkészítésén munkálkodnak, nívós bevásárlóközpont magazin elkészítésének szerves részei, reklámklip-filmforgatásokban járatosak - portfóliójuk divatfotókban igen gazdag.

A művészeti iskolában tanultaknak és a többéves munkatapasztalatuknak köszönhetően gördülékenyen oldanak meg minden feladatot, ráadásul mindezt baráti hangulatban.

A vásárlás, tanácsadás alkalmával kapott mosoly, öröm látványa visszaigazolás számukra, és hatalmas energiát ad nekik a munka elvégzésében. Arra törekszenek, hogy a hozzájuk forduló emberek egyéniségét kibontakoztassák - persze a testi adottságokhoz mérten.