A tündéri Harper a játszótéren már kiszemelt magának egy helyes kis pasit.

Még csak kétéves, de máris remekül kijön a pasikkal David és Victoria Beckham kislánya, Harper. Ráadásul még jó ízlése is van. A legutóbbi játszótéri látogatás során, ahová apukája vitte le, a népszerű modell, Molly Sims kisfiával, a másfél éves Brooksszal bandázott.

Forrás: Northfoto
Harper apukája, David Beckham karjaiban

A két csöppség remekül megértette egymást, és mi tagadás, nagyon jól mutattak együtt. Bár Harper az egyik legtöbbet fotózott celebgyerek ma, a Sports Illustrated magazin szépsége állítólag nem ismerte fel a csöppséget - írja a Hello Magazine. Persze amint megpillantotta a kislány szexi apukáját, képbe került, sőt, el is szégyellte magát, hogy nem kapcsolt elsőre.

Forrás: Northfoto
Molly Sims és kisfia

A csodaszép Harpernek egyébként hatalmas rajongótábora van. Legutóbb a New York-i divathéten bűvölte el a közönséget.

 

Megmutatta új tetkóját a szexi David Beckhamhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-david-beckham-egykori-futballsztar-megmutatta-uj-tetovalasat-a-tengerparton.html Tetkót kapott feleségétől David Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20130827-david-beckham-egykori-profi-focista-tetovalast-kapott-felesegetol-victoria-beckhamtol.html David Beckham megint levetkőzött - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130821-david-beckham-egykori-sztarfocista-ismet-alsonadragban-reklamozza-egy-aruhazlanc-termekeit.html David Beckham lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/szorakozz/20130627-victoria-beckham-divattervezo-szerint-ferje-david-beckham-focista-lenne-a.html David Beckham: el a kezekkel a lányomtól!http://www.life.hu/szeress/20130604-david-beckham-visszavonult-futballsztar-foggalkorommel-vedi-kislanyatol-harpertol-a-pasikat.html