Nikki Reed feltűnő testékszerben jelent meg, de csak az vette észre a különleges darabot, aki közelről mustrálta a színésznőt.

Nikki Reed, az Alkonyat-filmek vámpírja csodálatos kézékszerben jelent meg a minap egy exkluzív partin. A kezén egy különleges, fonott mintázatú, kis kövekkel kirakott, elegáns pánt virított. Olyan, mint egy hajpánt, de sokkal kisebb és a kézfejre kell tenni. 

Forrás: AFP
Nikki különleges ékszere

Az ékszer fekete aranyból és gyémántberakással készült. A kisujjon felfutó ékszer biztos, hogy nem a legkényelmesebb viselet, de nagyon látványos. Egy szép kacsót remekül ki lehet emelni ezzel a csillogó darabbal.

A különleges ékszerek egyre divatosabbak a sztárvilágban. Korábban Kendall Jenner, a 17 éves valóságshow-sztár egy szexi testlánccal hívta fel formás alakjára a figyelmet. Nemrég pedig Keresztes Ildikó szeretett bele egy fülgyűrűbe.

Bámulatosan szép fonott frizura őszi napokrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131001-hogyan-legyek-jo-no-halszalkafonasos-frizura-oszre.html Nem sokat hagy a képzeletre Irina Shaykhttp://www.life.hu/szepulj/20131003-irina-shayk-orosz-szupermodell-a-v-magazinban-pozol-felmeztelenul.html Klassz őszi felsők hideg napokrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131001-jono-blog-puloverbe-burkolozva.html Így lesz csábítóan illatos a bőröd egész naphttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131001-takacs-nora-szakertoi-level-az-egesz-nap-illatos-bor-titka.html Pucér felsőtestével csábít Bradley Cooperhttp://www.life.hu/szepulj/20131001-bradley-cooper-amerikai-szinesz-felmeztelenul-mulatott-fiatal-baratnojevel-suki-waterhouse.html