luxusingatlan Hal a tortán menekülés Schobert Norbert költözés fitneszguru eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru eladná a luxusingatlant, amiben családjával él.

Schobert Norbi a Hal a tortán adásában engedett bepillantást otthonába. A pazar házhoz egy hatalmas terasz is tartozik, ahol akár még egy focipálya is elférne.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

Norbiék hatalmas terasza

"Hamarosan szeretnénk elköltözni, eladni a házat. Mert sajnos kinőttük. Több a gyerek, mint a szoba" - szögezte le Norbi, aki azért lelkesen körbevezette a stábot a luxusingatlanban. "Az egyik legnagyobb helyiség a nappalink. A falakat a családi fotóink díszítik. Amikor az ember rosszkedvű, csak ránéz a képekre és egyből feldolgozza a problémákat" - mesélte a fitneszguru, akiről az is kiderült, hogy nem mindig él egészségesen. "Itt tartom a szivarjaim. Időnként pöfékelek, mert megnyugszom tőle, de tüdőre nem szívom a füstöt" - magyarázta Norbi, aki ezután a hatalmas teraszra invitálta a stábot, amelyről csodás kilátás nyílik. "A terasz 140 négyzetméter, nagyobb, mint a ház. Itt szoktunk beszélgetni, családi életet élni. Nyáron pedig kint alszom a kanapén" - folytatta Norbi, aki utána a gyerekek birodalmát is megmutatta az emeleten.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

A gyerekek nappalija

Itt nézheted meg a videót, ahol Norbi bemutatja családi fészkét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.