Fantasztikusan néz ki Liptai Claudia, ezt pedig minden bizonnyal fiatal kedvesének köszönheti.

Jó ránézni a TV2 dögös műsorvezetőjére. Úgy fest, Claudia is megtalálta a boldogságot, méghozzá egy nála fialabb, 26 éves férfi oldalán. Ahogy azt korábban megírtuk, a sztár választottja Szabó Benjámin, aki 14 évvel fiatalabb a műsorvezetőnél, de úgy tűnik, ez nem számít a párkapcsolatukban. Claudia ugyanis jobban néz ki, mint valaha, ezt pedig egészen biztosan a boldogságnak köszönheti.

Forrás: HBO/Lénárd Tamás

A szerelmesek először mutatkoztak együtt nyilvános eseményen: együtt érkeztek a  Társas játék című magyar sorozat bemutatójára. Benjámin elárulta a Borsnak, hogy nagyon jól érzi magát, nem zavarja az a felhajtás, ami körülöttük van, mert a szerelméért bármire képes. A jóképű férfi azt is elmondta a napilapnak, hogy nagyon boldog Claudiával. Később a műsorvezető is mesélt a kapcsolatról: ,,A Társas játék című sorozat gyártócégének tulajdonosa, Antal Ilona nagyon jó barátom, így örömmel tettünk eleget a meghívásnak. Nagyon jól éreztük magunkat, igazán kellemes este volt, és köszönöm az érdeklődést, igen, boldog vagyok."

Liptai Claudia zsűrizi a sztárokathttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-sztar-a-sztarban-cimu.html Liptai Claudiával nyaralnának a legtöbbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-liptai-claudia-szineszmusorvezetovel-nyaralna-a-legtobb-magyar-egy-friss-felmeres.html Liptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.html Végre észhez tér Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130918-liptai-claudia-szineszmusorvezeto-visszater-a-joban-rosszban-cimu-sorozatba.html Kamerák előtt jött zavarba Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20130915-liptai-claudia-musorvezeto-a-tv2-mr-es-mrseben-gesztesi-karoly.html