Kanye West kisbaba kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennivalóan édes kislány Kim Kardashian és Kanye West csemetéje.

Augusztus végén mutatta meg először kislányát Kim Kardashian és Kanye West. Azóta eltelt lassan másfél hónap, North West pedig szépen cseperedik. A büszke mama a napokban a közösségi oldalán mutatott újabb fotót kislányáról, és meg kell hagyni, a baba ennivalóan édes.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian
Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim az utóbbi pár napban távolt volt kislányától - az újdonsült anyuka ugyanis Párizsban, a divatheteken gyűjtött ötleteket. Saját bevallása szerint a pici North nagyon hiányzott neki, és rossz volt nélküle felkelni reggelente.

Kipakolta a melleit Kim Kardashian - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20131004-kim-kardashian-valosagshowsztar-mereszen-kivagott-ruhaban-mutatta-meg-melleit.htmlSzülés után megint dögös Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130930-kim-kardashian-valosagshowsztar-csinos-fekete-ruhaban-jelent-meg-a-parizsi.htmlSaját márka lesz Kim Kardashianbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-kilep-a-kardashian-csaladbol-es.htmlApa nélkül maradhat Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130914-kima-kardashian-es-kanya-west-kislanya-north-west-apa-nelkul.htmlDrámai kismamafotók Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-kim-kardashian-valosagshowsztar-bizarr-kismamafotoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.