Schobert Lara kissé bizarr dolgot kapott ajándékba szüleitől 10. születésnapjára.

Levágott lófej került Schobert Lara elé. Nem kell megijedni, ez nem a Keresztapa című film következő epizódja, hanem egy első ránézésre furcsa születésnapi torta, amit a kislány kapott a minap.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala
A Schobert-család és a fura torta

Mivel édesapja, Schobert Norbi és édesanyja, Rubint Réka jól tudják, hogy Lara lómániás, ezért egy ló alakú tortával lepték meg őt. A Facebookra feltett kép szerint az egész család közösen ünnepelt a bizarr formájú édesség előtt.

 

Menekülne a luxusból Schobert Norbihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-schobert-norbi-fitneszguru-korbevezette-a-hal-a-tortan-stabjat-hatalmas.html Schobert Norbert: "Sokkos állapotba kerültem"http://www.life.hu/legykepben/20131001-schobert-norbi-fitneszguru-volt-kollegajanak-feleseget-brutalisan-meggyilkoltak.html Meggyilkolták Schobert Norbi ismerőséthttp://www.life.hu/legykepben/20130930-schobert-norbi-fitneszgurut-felhaboritotta-a-36-eves-soroksari-no-brutalis.html Balesetet szenvedett Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130521-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-karambolozott.html Megzsarolták Schobert Norbithttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-schobert-norbi-fitneszguru-azt-allitja-megzsaroltak-hogy-ne-keruljon-nyilvanossagra.html