A zenész együttesének közösségi oldalára olyan fotót tett fel, ahol teljesen új frizurával látható. Mindenki nyugodjon meg: a rá jellemző tincstől most sem vált meg.

Az Ámokfutók együttes frontembere mindig hosszú hajáról és különös tincséről volt felismerhető. Most azonban kipróbálta, hogyan állna neki a rövid, ByeAlexes frizura. Kozsó bejegyzésében utal rá, hogy mindezt csak a vicc kedvéért csinálta.

Forrás: facebook/Ámokfutók
Íme Kozsó rövid hajjal

"Ugye tudjátok, hogy semmi nem az, aminek látszik? Ez például egy paróka poénból" - írja Kozsó, aki rajongóitól várja a visszajelzést a fura frizurára.

Ekcémafolt csúfítja el az arcomat - Mit tegyek?http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130913-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-bor-es-nemigyogyasz-szakerto-az.html Őszi hajtrend: 6 lenyűgöző frizura a kifutórólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130913-oszi-hajtrend-a-szigorutol-a-dogosen-hullamosig.html Katy Perry túl öreg ahhoz, hogy vetkőzzönhttp://www.life.hu/szepulj/20131006-katy-perry-amerikai-enekesno-szerint-tul-oreg-mar-ahhoz-hogy.html Büszkén viseli szakállát egy nőhttp://www.life.hu/szepulj/20131004-agustina-dorman-egy-indonez-asszony-buszken-viseli-szakallat.html Extrém ékszert villantott az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/20131004-nikki-reed-az-alkonyat-szinesznoje-kulonleges-ekszerben-jelent-meg.html