Scarlett Johanssont és Matthew McConaughey-t a Dolce & Gabbana hozta össze legújabb parfümje, a The One kampányfotója kedvéért.

Ők lennének az új álompár? Bár Scarlett Johansson év eleje óta jegyben jár, Matthew McConaughey pedig nemcsak férj, hanem többgyermekes édesapa is, a Dolce & Gabbana mégis összehozta őket egy kampányfotó erejéig. Ugye milyen szépek együtt?

Forrás: Origo
Scarlett Johansson és Matthew McConaughey a Dolce & Gabbana kampányában

Jó választás volt: Hollywood legszebb férfiteste és az Esquire magazin által nemrég másodjára is a legszexibbnek megválasztott Scarlett tökéletesen mutatnak egymás mellett a The One parfüm reklámjában.

Megjósoltuk! Ennyi időt adunk az álompároknakhttp://www.life.hu/szeress/20131004-bradley-cooper-jennifer-lawrence-adam-levine-ryan-gosling-eva-mendes.html Ismét együtt az álompár?http://www.life.hu/szeress/20131001-ismet-egyutt-michael-douglas-oscardijas-amerikai-szinesz-es-catherine-zetajones.html Így tündökölt Velencében Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130904-igy-csillogott-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-a-hetvenedik-velencei-nemzetkozi.html Akinek majdnem megvolt Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-lifenight-scarlett-johansson-szineszno-es-joseph-gordonlevitt-forro-csokjelenete-a.html Elvesztek Scarlett Johansson melleihttp://www.life.hu/szepulj/20130425-scarlett-johansson-szineszno-mellei-eltuntek-es-a-haja-ismet-voros.html Ez nem vicc! Harmadszor is apa lett Matthew McConaugheyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121229-megszuletett-matthew-mcconaughey-szinesz-es-camila-alves-harmadik-gyermeke.html Felismerhetetlenre fogyott az egykor szívdöglesztő Matthew McConaughey - Rémisztő fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20121009-matthew-mcconaughey-amerikai-szinesz-rettenetesen-lefogyott-remisztoen-nez-ki.html