fotózás férfimagazin szexi Helen Flanagan Egyesült Királyság tanács modell-színésznő LifeNight tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kerekded formáiról ismert színésznő nemcsak ruháit kapta le egy férfimagazin kérésére, hanem tanácsokat is adott, hogyan lehet valaki szexi. Dupla köszönet érte!

Nem először villantja meg bájait Helen Flanagan, aki büszkén vállalta kerekded idomait ezúttal az FHM fotósa előtt. A 23 éves modell-színésznő azonban nemcsak a pikáns fotókra bólintott rá, hanem szexi tanácsokkal is ellátta az olvasókat.

Forrás: FHM
Forrás: FHM

"Az sosem szexi, ha valaki olyan akarsz lenni, aki valójában nem is te vagy" - mondta a 23 éves szépség, aki szerint a másik titok a szűk ruhadarabokban rejlik. Különösen, ha fehérneműkről van szó."Akkor nézel ki a legjobban, amikor nem is tudsz róla. Egyszerűen csak elfelejtem, hogy ott vannak a kamerák" - állítja Helen, aki többször is elnyerte már a legszexibb nő titulust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.