Vörös miniruhában, szexi tetkóval dívázik Tóth Gabi

Tóth Gabi ruhaköltemény X-Faktor vörös mentor Lilu X-Faktor 2013 tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult az X-Faktor első élő show-ja, így persze várható volt, hogy Tóth Gabi egy emlékezetes belépővel indít majd. Szexi, vörös aligruhájával Lilu nem is szállhatott vitába.

A műsorvezető virágos ruhája nem is vehette fel a versenyt Tóth Gabi vörös szerelésével, ami éppen csak annyit takart az énekesnőből, amennyit feltétlenül muszáj volt neki. A miniruha csak fokozta a hangulatot azzal, hogy a 25 éves lány combfix tetoválását is láttatni engedte.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi
Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Kritikánkat az első élő adásról itt olvasahtod

Az egyetlen női mentor már korábban is belefutott kínos villantásokba, reméljük, hogy ez a szerkó most nem rakoncátlankodik. A ruhaköltemény egyébként, melyet Gabi gyönyörű sminkkel és ezzel a nem mindennapi tetoválással egészített ki, Náray Tamás nevéhez fűződik.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Nem csak Gabi, a tehetségkutató versenyzői is komoly átalakuláson mentek keresztül. Nézd meg előtte-utána galériánkat az énekesekről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.