Elindult az X-Faktor első élő show-ja, így persze várható volt, hogy Tóth Gabi egy emlékezetes belépővel indít majd. Szexi, vörös aligruhájával Lilu nem is szállhatott vitába.

A műsorvezető virágos ruhája nem is vehette fel a versenyt Tóth Gabi vörös szerelésével, ami éppen csak annyit takart az énekesnőből, amennyit feltétlenül muszáj volt neki. A miniruha csak fokozta a hangulatot azzal, hogy a 25 éves lány combfix tetoválását is láttatni engedte.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi
Kritikánkat az első élő adásról itt olvasahtod

Az egyetlen női mentor már korábban is belefutott kínos villantásokba, reméljük, hogy ez a szerkó most nem rakoncátlankodik. A ruhaköltemény egyébként, melyet Gabi gyönyörű sminkkel és ezzel a nem mindennapi tetoválással egészített ki, Náray Tamás nevéhez fűződik.

Forrás: RTL Klub

Nem csak Gabi, a tehetségkutató versenyzői is komoly átalakuláson mentek keresztül. Nézd meg előtte-utána galériánkat az énekesekről!

Kifaggatták Hollywood legjobb nőithttp://www.life.hu/legytrendi/20131011-az-amerikai-elle-magazin-hollywoodi-kulonszamaban-szerepel-reese-witherspoon-penelope.html Így fest Palácsik Tímea új filmjében makedón nőkénthttp://www.life.hu/legytrendi/20131012-andy-vajna-neje-palacsik-timea-makedon-not-jetszik-a-hercules.html Ütős minták, szexi övek - Stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131011-a-heti-stilusmustraban-szerepel-sandra-bullock-miley-cyrus-rita-wilson.html 8 stílustrükk a legcsinosabb franciátólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131008-marion-cottilard-szineszno-a-legjobban-oltozott-francia-no-ime-az.html Átalakít a Jónő Team: vonzó anyuka lett Krisztahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131007-atalakit-a-jono-team-bombaformaban-ter-vissza-kriszta.html Csábos pasi lett Horváth Évábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131008-horvath-eva-musorvezeto-a-becrew-atalakito-csapat-kepein-megmutatta-kulonbozo.html Táskamánia - Ezekbe pakolj idén ősszelhttp://www.life.hu/legytrendi/20131007-divat-es-trend-trendi-taskak-vilagsztaroktol.html