Amióta a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel kimondta a boldogító igent, nem nagyon hallottunk felőle. Most azonban különös testékszerével került újra a címlapokra.

A szemfülesebbek már az esküvői galériát nézegetve is észrevehették, hogy valami bizony van Ráhel szájában. A friss feleség ugyanis egy nem mindennapi ékszert visel.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Orbán Ráhel tehát fogékszert ragasztatott a fogára. A miniszterelnök lányaként persze nincs könnyű helyzetben, ennél durvább testékszerrel aligha állíthatott volna haza. Ez a diszkrét megoldás azonban csak ideig, óráig tart, hiszen bármikor leeshet. A fogorvosok is csak fél évet adnak egy ilyen kövecskének.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A 24 éves lányé azonban még mindig tart, az Úton egy erősebb Euró­pa felé című konferencián magabiztosan mosolygott vele - tudtuk meg az MTI-től.

Vörös miniruhában, szexi tetkóval dívázik Tóth Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/20131012-toth-gabi-hatatos-xfaktoros-belepoje-az-elso-elo-adasban-voros.html Kifaggatták Hollywood legjobb nőithttp://www.life.hu/legytrendi/20131011-az-amerikai-elle-magazin-hollywoodi-kulonszamaban-szerepel-reese-witherspoon-penelope.html Így fest Palácsik Tímea új filmjében makedón nőkénthttp://www.life.hu/legytrendi/20131012-andy-vajna-neje-palacsik-timea-makedon-not-jetszik-a-hercules.html Ütős minták, szexi övek - Stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131011-a-heti-stilusmustraban-szerepel-sandra-bullock-miley-cyrus-rita-wilson.html 8 stílustrükk a legcsinosabb franciátólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131008-marion-cottilard-szineszno-a-legjobban-oltozott-francia-no-ime-az.html Átalakít a Jónő Team: vonzó anyuka lett Krisztahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131007-atalakit-a-jono-team-bombaformaban-ter-vissza-kriszta.html Csábos pasi lett Horváth Évábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131008-horvath-eva-musorvezeto-a-becrew-atalakito-csapat-kepein-megmutatta-kulonbozo.html