Befejeződtek a Kensington-palota felújítási munkálatai. Az újdonsült anyuka pedig nem akármilyen partira készül új otthonában.

Sűrű napoknak néz elébe Katalin hercegnő. Nemrég költözött be új otthonába kis családjával, Vilmossal és Györggyel, október 23-án tartják az ifjú trónörökös keresztelőjét, rá egy napra pedig egy adománygyűjtéssel egybekötött gálavacsorát ad.

Forrás: AFP

Szerencsére nem kell messzire utaznia a pazar esemény miatt: a jótékonysági rendezvényre nem máshol kerül sor, mint a királyi család új otthonában, a Kensington-palotában. Míg két éve Katalin hercegnő vendégként vett részt ugyanezen a vacsorapartin, most ő tetszeleghet a háziasszony szerepében. A hírek szerint minden esélye megvan arra, hogy sikerrel zárja a jótékonysági estet: a friss pletykák szerint a vendégek csekély 60 000 angol fontot (vagyis körülbelül 20 millió forintot) is hajlandóak kiadni azért, hogy a legjobb asztaloknál ülhessenek. Ja, és az est sztárvendége egyébként Bon Jovi lesz.

Színezd boldogra az otthonod!http://www.life.hu/anyaskodj/20130916-lakberendezes-problemamegoldas-szinekkel-az-otthonodban.html Így fest Celine Dion luxusotthonahttp://www.life.hu/life/galeria/20130906-celine-dion-enekesno-luxusotthona-elado.html Otthonaink szmogosabbak, mint a forgalmas utcákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130807-otthonaink-szmogosabbak-mint-a-forgalmas-utcak.html Bejárhatjuk Brad Pitt luxusotthonáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130830-brad-pitt-szinesz-malibui-luxusotthonaba-pillanthatunk-bele.html Készíts otthon te is egészséges jégkrémet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130807-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-jegkrem-keszitese.html Bolti kenyér vagy otthon sütött: melyik a jobb?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130716-bolti-kenyer-vagy-otthon-sutott-melyik-a-jobb-valasztas.html