fashion week Palvin Barbara Vanessa Hudgens Nicole Kidman Nicole Richie öltöny stílus Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hogy egy nő csak miniruhában és hasig dekoltált felsőben lehet szexi? A következő világsztárok erre jól rácáfolnak, méghozzá nadrágkosztümben!

Az utóbbi hetekben olyan stílusikonok, mint Victoria Beckham vagy Jessica Biel is nadrágra és zakóra cserélték a nagyestélyit. De a gyönyörű magyar modell, Palvin Barbi is észvesztően festett tavasszal a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén nadrágkosztümben. Rajtuk kívül még jó pár trendkövető szépség megirigyelte ezt a kicsit maszkulin, de nagyon szexi stílust. Nicole Kidman ismét a púderszínre voksolt, és jól tette: az összeállítása finom, elegáns, és a színe remekül passzol a bőréhez. Más hírességek is igyekeznek a stílusuknak megfelelően viselni a nőcis öltönyt, és nem riadnak vissza a fényes anyagoktól, a nagy mintáktól és az élénk színektől sem. Lássuk, hogyan is csinálják!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Kattints a képre, és nézd meg a többieket is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.