fashion week szoknya szoknya divat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel is imádjuk a szoknyákat, és arra buzdítunk, hogy ruházz be egy-két csajos darabra. Most a mini mellett leginkább a térd alá érő ceruzaszoknyák hódítanak, minták tekintetében pedig színes a paletta: mindegy, hogy kockás, virágos vagy flitteres, a lényeg, hogy szoknya legyen. Íme a Life.hu kedvencei az idei kínálatból.
Dögös bőr

A bőrből és műbőrből készült darabok tavaly óta hódítanak, de ezúttal a fekete mellett a színesek is nagyon divatosak. Arra azért ügyelj, hogy a fényes anyagok erősítenek, csakúgy, mint a fodros fazon, így ha kicsit erősebb testalkatú vagy, akkor mindenképp egy mattabb hatású, fekete bőrszoknyát válassz. Blúzzal kombinálva a munkahelyen is viselheted, trikóval vagy laza felsővel pedig az esti buliba is tökéletes.

Forrás: Nikki Reed - AFP
Forrás: Nikki Reed - AFP

Nikki Reed; 1. Mango - 23.995 forint 2. Bershka - 4.595 forint 3. Topshop - 120 font

Csak csinosan!

Hagyd meg a miniszoknyát a randevúra vagy az esti buliba, és dolgozni válassz elegánsabb, térd alá érő, nőcis ceruzaszoknyát. A csíkok még mindig divatosak, de arra figyelj, ha szükséged van néhány kiló "mínuszra", akkor hosszában csíkozott szoknyát válassz.

Forrás: - AFP
Forrás: - AFP

Olivia Wilde; 1. Bershka - 6.995 forint 2. Topshop - 22 font 3. Zara - 12.995 forint

Táskamánia - Ezekbe pakolj idén ősszel



Csillogj-villogj!

A hűvös időben sem kell mellőzni a miniszoknyát! Legyen csillogó, flitteres vagy holografikus - a lényeg, hogy passzoljon az alkatodra. Bulizni pedig mi lehetne vagányabb egy feltűnő szoknyácskánál. Ha nem akarsz diszkódívának öltözni, az ütős szoknyához egy egyszerű, visszafogott felsőt válassz - hidd el, nagyon hatásos lesz!

Forrás: Blake Lively - AFP
Forrás: Blake Lively - AFP

Blake Lively; 1. Topshop - 38 font 2. Mango - 9.995 forint 3. Mango - 13.995 forint

Üdv neked, kockás szoknya!

Jó pár éve hódítottak a kockás, rakott szoknyák, de 2013 őszére visszatért a divat palettájára ez a minta. Választhatsz kockás zakót, inget, szoknyát, sálat - a lényeg, hogy egyszerre lehetőleg csak egyetlen ilyen mintás darabot viselj. Kockás szoknyára csak akkor voksolj, ha nem bánod, hogy felhívod a figyelmet a csípő- és combtájékra. A fodros aljú minit pedig tényleg csak akkor válaszd, ha tökéletesek és karcsúak a virgácsaid.

Forrás: Mandi Line - AFP
Forrás: Mandi Line - AFP

Mandi Line; 1. Stradivarius - 6.995 forint 2. Mango - 9.995 forint 3. Zara - 9.995 forint

A legszebb harisnyák őszre


Borulj virágba ősszel is!

Ha a romantikus stílust kedveled, az őszi-téli szezonban is bátran feldobhatod a ruhatáradat néhány virágos gönccel. Válassz melléjük bokacsizmát vagy lovaglócsizmát, egy meleg pulcsit, és kicsit talán olyan lesz, mintha visszatért volna a nyár.

Forrás: Crystal Reed - AFP
Forrás: Crystal Reed - AFP

Crystal Reed; 1. Promod - 19,95 euró 2. Mango - 9.995 forint 3. New Yorker - 19,95 euró

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.