A szép színésznő hasonlóan bájos kislányának kiesett az első tejfoga.

Nagy esemény történt Jessica Albáéknál. Ötéves kislányának, Honornak kiesett az első foga. A színésznő annyira megörült ennek, hogy büszkén kirakta Instagram oldalára a fotót tündéri kislányáról és foghíjas mosolyáról.

Forrás: Instagram/Jessica Alba
Egy foggal kevesebb - Honor büszkén mosolyog

A kislány boldogan vigyorog a mama kamerájába. Kezében egy műanyag zacskót tart, benne a már kipotyogott tejfoggal. "A kicsikém már milyen nagy. Elvesztette első fogát!" - áradozott az interneten a kétgyermekes Jessica.

Ő a legédesebb kölyökkutya - szív alakú foltja vanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131016-tokeletes-sziv-alaku-folttal-a-hatan-szuletett-egy-kiskutya-nagybritanniaban.html Élve született a tatai kisbabahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131017-szakertok-szerint-elve-szuletett-az-a-nyolc-honapos-fejlettsegu-kislany.html Halott csecsemőt találtak Tatánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131016-halott-csecsemot-talaltak-tatan-hulladekgyujto-kontenerek-kozott-par-napja-szulethetett.html Megszállott vagyok - Így lett Annából gumilányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130919-interju-dr-kodak-annaval-magyarorszag-gumilanyaval.html Szellő kitörli a múltat gyermekei életébőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-szello-istvan-hirados-musorvezeto-eltiltotta-ikergyermekeit-potnagyszuleiktol.html