A celebmami az Instagramon osztotta meg rajongóival a hosszas fogyókúra eredményét. Feszülő fürdőruhája és híresen formás hátsója önmagáért beszél.

Ismét bombaformában van Kim Kardashian. A 32 éves celebanyuka, aki júniusban adott életet első gyermekének, néhány héttel a szülés után kezdett a sztárok kedvenc diétája, az Atkins elvei szerint étkezni (a pletykák szerint Rihanna és Sharon Osbourne is ezzel az étrenddel fogyott le). Az eredmény önmagáért beszél: Kanye West kedvese büszkén feszít fehér bikinijében Instagramon közzétett fotóján.

Forrás: Instagram
Kim Kardashian büszkén pózol a tükör előtt

Nemcsak a látvány, a mérleg nyelve is kedvező irányba billent, hiszen a hírek szerint eddig több mint 10 kilótól sikerült megszabadulnia az újdonsült kismamának. "Atkins diétázom és imádom" - árulta el korábban Kim, aki orvosa beleegyezésével június végén kezdett el fogyókúrázni. A celebmami egyik közeli forrása elmondta, Kim rengeteg sovány fehérjét eszik, valamint a sok zöldségen és gyümölcsön kívül olajos magvakat és az avokádót is napi rendszerességgel fogyaszt.

Halálos fogyiszert adott betegeinek a diétaguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130710-pierre-dukan-francia-dietaguru-nem-praktizalhat-amiert-halalos-fogyokuras-tablettakat.html Edd magad karcsúra! 4 diéta nyárrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130617-fogyas-royaldieta-segitsegevel-szerepel-benne-a-husimado-paleo-dieta-torkos.html Az öt legrosszabb diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130409-egeszseg-es-fogyokura-ime-az-ot-legrosszabb-dieta.html Legyőzte a diéta a szép színésznőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-mischa-barton-szineszno-elbukta-fogyokurajat-es-kisse-meghizott.html Diéta nélkül is bombanő Emma Stonehttp://www.life.hu/legytrendi/20130325-emma-stone-szineszno-soha-nem-szokott-fogyokurazni-egy-filmszerep-kedveert.html Turmixdiéta: itt az új csodafogyókúra?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130312-turmix-dieta-a-dietetikus-lerantja-a-leplet-az-uj-csodafogyokurarol.html Öngyilkos diéta: A féregfogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130114-a-feregfogyokura-galandfereg-bejutattatasa-a-szervezetbe-toxikus-az-emberi-szervezet.html