A Die Hard sztárja el akarja adni pazar idahói házát, amelyhez egyebek mellett saját úszómedence, vendégház, konditerem is tartozik, és természetesen a legmodernebb riasztóberendezéssel van felszerelve.

A világ egyik legnyugisabb helyén húzódik Bruce Willis idahói luxusháza, amely most eladó. Tavak, erdők és folyók veszik körbe, de néhány percre található tőle sípálya és színház is. A világsztár valamiért mégis úgy döntött, megszabadul a kecótól - potom 15 millió dollárért kínálja.

Forrás: frontdoor.com
A nappali - pazar kilátás nyílik az udvarra

A rusztikus-elegáns stílusú házban hat háló- és fürdőszoba található. A nappaliban egy hatalmas kandalló terül el, az ablakok a földig érnek, így remek kilátás nyílik a természetre. A konyha is minden igényt kielégít: van itt hűtő, két mosogatógép, tűzhely, külön borhűtő. Az egész ház melegséget sugároz, olyan hely, ahová szívesen elbújik az ember egy kockás pléddel, egy jó könyvvel és egy bögre kakaóval a kezében.

 

Kicentrifugázta magát 2 gyerek - belehaltakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131017-a-mosogep-tehet-a-ket-kinai-kisgyermek-halalaert-akik-jatek.html Ő a legédesebb kölyökkutya - szív alakú foltja vanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131016-tokeletes-sziv-alaku-folttal-a-hatan-szuletett-egy-kiskutya-nagybritanniaban.html A szupersztárság kevés: szexikon akarok lenni!http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-hiperszexualis-sztarok-ok-a-kovetendo-minta.html Szellő kitörli a múltat gyermekei életébőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-szello-istvan-hirados-musorvezeto-eltiltotta-ikergyermekeit-potnagyszuleiktol.html Nánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.html