St. Martin fiával lépett félre a Barátok közt sztárja

színésznő Operettszínház elhagyás Barátok közt megcsalás férj félrelépés Füredi Nikolett kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhes volt Füredi Nikolett, amikor a mindent elsöprő szerelem betoppant az életébe. A híres szaxofonista, St. Martin fia csábította el férjétől a színésznőt.

Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman a Szépség és szörnyeteg című darab kapcsán találkozott, és az előadások alatt szerelem szövődött a két színész között. A darab szerint a Szépséget, akit Nikolett játszott és a Szörnyeteget, akit Norman alakított, érzékeny szálak fűzik egymáshoz. A két főszereplő valószínűleg annyira beleélte magát a szerepbe, hogy a színpadon kívül sem tudák visszafogni érzelmeiket. A színésznő - akit a tévénézők a Barátok közt című sorozatból ismerhetnek - terhesen, hónapokig őrlődött, hogy elhagyja-e jóképű orvos férjét, amikor szerelembe esett kollégájával. A Life.hu pedig megtudta, hogy a csábító nem más, mint a híres szaxofonos, St. Martin fia.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Tavasszal Németországban turnéztunk a Szépség és a szörnyeteg című darabbal. Már ekkor észrevettük, hogy vibrál a levegő Niki és Norman között. Valóban összeillenek. Felnőtt emberek lévén mindketten tisztában voltak vele, hogy tilosban járnak" - mondta a lapnak a társulat egyik tagja. A színésznő még terhesen elhagyta férjét, és az édesanyjához költözött. Majd a gyermeke születése után újra megpróbálták rendbehozni a kapcsulatukat férjével, így Nikolett jelenleg pszichológus férjével él. Szentmártoni Norman, a szerelmi háromszög csábítója pedig türelmesen vár. "Mivel az igazság elhallgatása és a dolgok megkerülése nem stílusom, közlöm: igen, sajnos igaz, hogy a házasságom jó ideje válságban van. Mint jó páran, mi is azt gondoltuk, hogy egy gyermek érkezése - amire oly régóta vártunk - megoldja a dolgokat, de sajnos nem így lett, sőt, amilyen a sors és az élet, a várandósságom alatt még nagyobb érzelmi hullámvasút következett. Kismamaként egy háromhónapos csecsemővel - fájdalmat és nehézségeket okozva a környezetemnek - rendbe kell raknom az életemet, amelyhez most elsősorban időre és nyugalomra van szükségem" - nyilakozta szomorúan a színésznő a Borsnak.

St. Martin fiával lépett félre a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-furedi-nikolett-szineszno-a-baratok-kozt-sztarja-terhesen-hagyta-el.htmlKicentrifugázta magát 2 gyerek - belehaltakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131017-a-mosogep-tehet-a-ket-kinai-kisgyermek-halalaert-akik-jatek.htmlEgy izgalmas mesétől még a gyerek láza is lemegyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130924-vekerdy-tamas-miert-fontos-a-meseolvasas-a-gyerekeknek.htmlJessica Alba kislánya elvesztette első fogát - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131017-jessica-alba-szineszno-oteves-kislanya-honor-elvesztette-elso-tejfogat.htmlRandija volt David Beckham kislányánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-david-beckham-kislanya-harper-a-jatszoteren-randizott-molly-sims-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.