A zenész már 20 kilót dobott le nyár óta. Decemberi nagykoncertjére készül.

Keményen koplal Tátrai Tibor decemberi koncertjéig, hogy minél jobb formában álljon színpadra. Nyár óta nem iszik alkoholt, és elkezdett fogyókúrázni is - tudta meg a Bors. "A filozófiám: amit nem eszek meg, az nem hizlal. Lényegében koplalok" - vallotta be.

Forrás: MTI/Kollányi Péter, Facebook/Tátrai Tibor
Tátrai Tibor néhány hónapja és most

"A vacsorám kb. egy alma szokott lenni, napközben eszegetek zöldséget, gyümölcsöt, egy héten egyszer halat vagy csirkét fogyasztok salátával. A szénhidrátot viszont teljesen kilőttem" - árulta el a lapnak a legendás gitáros, aki eddig több mint húsz kilót fogyott. "Még négy-öt kiló lemehet, hogy elérjem a versenysúlyomat, a 85 kilót. A feleségem persze rám szól, hogy egyek rendesen, és nehéz a konyhában terjengő illatoknak ellenállni" - tette hozzá a zenész. Célja, hogy december 5-i koncertjére fitt legyen, amikor híres zenésztársaival, Hobóval, Deák Billel, Török Ádámmal és Charlie-val ad hatalmas koncertet.

 

Valóban létezik génekben kódolt testalkat?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131016-a-genek-szerepe-a-dietaban-valoban-letezik-genekben-kodolt-testalkat.html Kim Kardashian ismét a régihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131017-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-szules-utan-atkins-dietaval-szabadult.html Egészségesebb a fagyasztott zöldség, mint a friss?http://www.life.hu/ez-zsir/20131015-egeszsegesebb-a-fagyasztott-zoldseg-es-gyumolcs-mint-a-friss.html Így áll Berkinek a tangabugyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131016-berki-krisztian-sportolo-piros-tangabugyiban-pozolt.html Novodomszky Éva a kangoora esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131015-ez-zsir-video-novodomszky-eva-musorvezeto-kangoo-aerobikozik.html