Anyaszült meztelenül állt modellt Robyn Lawley, akinek képei nemsokára kiállításra kerülnek New Yorkban.

Provokatív plakátok kerülnek kiállításra New Yorkban. A képeken a tetőtől talpig meztelen Robyn Lawley plus-size modell pózol, aki intim testrészeit hol nyulakkal, hol pedig szemérmesen elfordulva takarja el.

Fotó: Kenneth Willardt


A merész fotók a dán Kenneth Willardt munkáját dicsérik, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Lady Gaga, Penélope Cruz, illetve Keira Knightley. Size Does Matter néven futó kiállítását már most úgy emlegetik, mint ami örökre megváltoztatja majd azt, hogyan fogunk gondolkodni a plus-size modellekről.

Plus-size modell lett a molett diáklánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130603-lifenight-egy-duci-diaklanyon-akadt-meg-egy-hires-fehernemumarka-szeme.html Csinos plus-size modell a címlaponhttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-lifenight-plussize-modell-lett-a-francia-elle-majusi-szamanak-cimlaplanya.html Szexi bikinis fotók a népszerű plus-size modellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20121012-bikinis-fotok-a-nepszeru-plussize-modelrol-robyn-lawley.html Borzalmasan lefogyott az egykori plus-size modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120418-borzalmasan-lefogyott-az-egykori-plus-size-modell-crystal-renn.html Csinos plus-size modellből csontsovány dominahttp://www.life.hu/life/galeria/20120418-csinos-plus-size-modellbol-csontsovany-domina-lett-crystal-rennbol.html A legszebb plus-size modellekhttp://www.life.hu/life/galeria/20120206-a-legszebb-plussize-modellek.html Gömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120202-gombolyu-a-divat-a-legszebb-plussize-modellek.html