A műsorvezető egy pizzériát alakított át otthonos lakássá - tudta meg a Life.hu.

Furcsa lakása van KlausmannViktornak. A domonyvölgyi I. számú víztározónál található ház, régen pizzériaként üzemelt. A műsorvezető mikor megvásárolta, átalakította, azonban egy két rész még árulkodik a régi időkről.

 

"Ahol jelen pillanatban állunk az egy pizzériának az éttermi része volt, minden hozzá tartozó helyiséggel. Néhány évvel ezelőtt vettük. Egyből beleszerettünk, mert kevés helyen van Magyarországon olyan kilátás, ahol a dolgozószobába leülve egy tavat láthat az ember. A nappali már árulkodóbban jelzi, hogy egykor pizzéria volt itt. Az étterem kiadó pultját meghagytuk és konyhapulttá alakítottuk át" - mutatta a büszkén Viktor, aki ház melletti tó partján álló pálmafákról is mesélt a stábnak.


"Barátommal, szomszédommal a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmossal úgy döntöttünk, csinálunk valamit, ami egyedi és különleges. Úgy gondoltuk kicsit hasonlítsunk Saint-Tropez-hoz és hoztunk pálmákat" - mutatta büszkén Viktor.

Nagy csibészséget követtek el Tilla gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131021-till-attila-musorvezeto-gyerekei-festekszoroval-fujtak-be-a-gyerekszoba-butorait.html Ezért veszélyes az 5 méteres galandféreghttp://www.life.hu/anyaskodj/20131002-galandfereg-a-kutyaban-kulonosen-veszelyes-betegseg.html Valódi házi csodaszer: az ecethttp://www.life.hu/anyaskodj/20131015-ecet-hazi-csodaszer-takaritashoz-vizkooldasra-mosashoz.html Elfogták a Tatán holtan talált csecsemő anyjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20131020-elfogtak-a-tatan-holtan-talalt-csecsemo-anyjat-1.html Így fest Bruce Willis romantikus luxusházahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-bruce-willis-szinesz-idahoi-luxuslakasa-elado.html