Vilmos cseréli a pelust, a királynő pedig segít ágyba rakni a kis trónörököst. Így zajlik az élet a kis György körül - legalábbis Alison Jackson képein.

Királyi fürdetésben van része a kis Györgynek. Katalin és Vilmos első gyermeke, aki júliusban látta meg a napvilágot, szüleivel együtt szeret pancsolni. Így képzeli el az idilli estéket Alison Jackson. Ő az a brit művész, aki arról híres, hogy népszerű sztárok hasonmásaival dolgozik együtt. Most éppen a brit királyi család életébe kukkanthatunk bele színészei segítségével. Az egyik fotón Katalin és Vilmos a vízzel teli fürdőkádban lubickol a kis Györggyel.

Forrás: Facebook/Alison Jackson
Katalin, Vilmos és a kis György hasonmásai fürdenek

Aztán megjelenik a gondoskodó dédnagymama is, maga II. Erzsébet, aki a fotó tanúsága szerint szeret részt venni a baba körüli teendőkben. Talán még esti mesét is mond?

Forrás: Facebook/Alison Jackson
A "brit királynő" dajkálja dédunokáját

A pelenkacsere azonban egyértelműen Vilmos feladata.

Forrás: Facebook/Alison Jackson
"Vilmos" a pelenkázás mestere

Az "igazi" uralkodó család közben nagy erőkkel a közelgő keresztelőre koncentrál. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a leendő trónörökös szűk körű keresztelője ugyanis október 23-án lesz.

 

Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html Ilyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.html Pazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.html Elismerést kapott Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130927-katalin-es-vilmos-cambridge-hercegnoje-es-hercege-uj-hazastarsi-cimert.html Kitollasodott Katalin hercegnő húgahttp://www.life.hu/legytrendi/20130925-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-tollas-ruhaban-jelent-meg-egy.html