Megfertőzte a futballimádat a legifjabb Beckham gyereket: Harper Seven focista apjával és bátyjaival játszott egy kaliforniai parkban.


Alig múlt kétéves, Harper Seven máris híres focista édesapja nyomdokaiba lépne. A Beckham család szeme fénye egy kaliforniai parkban rúgta a bőrt, miközben divattervező mamája, Victoria lelkesen szurkolt neki a pálya széléről.

Forrás: Northfoto
Harper Beckhamet is megfertőzte a futball-láz

Nem hiába szereti Harper Seven ennyire a futballt. David Beckham a világ egyik leghíresebb focistájának számít, igaz, hivatalosan már visszavonult, legidősebb bátyja, Brooklyn pedig a Queens Park Ranger ifjúsági csapatában játszik.

Forrás: Northfoto

Harper természetesen nem kerülheti ki a divatot sem: pár hónaposan már divatikonnak nevezték, bájos pofija pedig felkeltette a modellügynökségek figyelmét is, néhány hónapos korában már babareklámokban szerepeltették volna a csöppséget.

Randija volt David Beckham kislányánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-david-beckham-kislanya-harper-a-jatszoteren-randizott-molly-sims-modell.html Victoria Beckham filmsztár leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130929-victoria-beckham-divattervezoi-tevekenysegerol-film-keszul-reality-show-az-angol.html A Beckham kislányt csodálta mindenki - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130909-david-es-victoria-beckham-kislanya-harper-az-elso-sorbol-nezte.html Megmutatta új tetkóját a szexi David Beckhamhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-david-beckham-egykori-futballsztar-megmutatta-uj-tetovalasat-a-tengerparton.html Tetkót kapott feleségétől David Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20130827-david-beckham-egykori-profi-focista-tetovalast-kapott-felesegetol-victoria-beckhamtol.html David Beckham megint levetkőzött - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130821-david-beckham-egykori-sztarfocista-ismet-alsonadragban-reklamozza-egy-aruhazlanc-termekeit.html A családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.html Beckhamné segítene a royalbaby körülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130730-katalin-hercegnonek-segitene-victoria-beckham-az-anyasaggal-kapcsolatban.html Ezért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.html