Sötétben foszforeszkál Kustánczi Lia legújabb videóklipjében.

A szépséges DJ a már megszokott, szexis alakját most egy különleges, UV sminkkel is hangsúlyozza. Kustánczi Lia új dalához készült videóban a világhírű énekesnő, Terri B is közreműködött, aki a forgatás kedvéért szakította félbe esküvői előkészületeit.

Forrás: Sunhillmedia
Lia a különleges szerelésben

"Nagyon élveztem a forgatást és rendkívül hálás vagyok Terri-nek, hogy az esküvője előtti nap idejött hozzánk" - mesélte Lia, aki a klipben a város tetején pörgeti a lemezeket, majd egy hatalmas buliba csöppen. A dögös ruhákon kívül egy különleges UV sminkben is látható. "Szerintem nagyon jól sikerült a klip, én imádom! A kedvencem benne Terri-n kívül persze az UV smink, amely egy nagyon különleges technikával készült! Remélem, a közönség is annyira fogja szeretni, mint én!" -  mosolygott Lia.

Itt nézheted meg Lia legújabb klipjét:

Szép a hölgy, ugye? Jelek, hogy nem igazi az arcahttp://www.life.hu/szepulj/20131002-jelek-melyek-arulkodnak-a-plasztikai-beavatkozasokrol.html Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html A finom szépség megtestesítője: Camilla Bellehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130925-sztarsmink-camilla-belle-nemesen-egyszeru-sminkje.html A legmenőbb jelmezek halloweenrahttp://www.life.hu/szepulj/20131017-trotter-a-hipster-francia-bulldog-megmutatja-a-legmenobb-jelmezeket-halloweenra.html Csodás ruhákat kapott Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/szepulj/20131019-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-ruhai-ilyenek-lesznek-a-moszkvai-versenyen.html