Pásztor Anna a 9. hónapban jár és még mindig remek formában van.

Hamarosan édesanya lesz Pásztor Anna. Az Anna and the Barbies énekesnője már a finisben van, hiszen most 9 hónapos terhes. Már alig várja, hogy megszülessen babája. Addig is minden mókában benne van: legutóbb például a zenekartagokkal mérte össze, kinek nagyobb a pocakja. Úgy tűnik, győzött a sörhas.

Forrás: Facebook/Anna and the Barbies
Terheshas vs. sörhas

Az énekesnő egyébként tavaly nyáron már várt babát, de sajnos kiderült, hogy probléma van vele, és végül elvetélt. "Fél év telt el, mire rendbe tudtam tenni a lelkemben a dolgot, és ebben nagyon sokat segített a zene, a zenekar és a közönség" - árulta el Anna.

 

Gyermeket vár az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130727-gyermeket-var-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-egyuttes.html Megkeresztelték György herceget - Íme az első fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131023-megkereszteltek-vilmos-herceg-es-kate-middleton-fiat-gyorgy-brit-herceget.html Így fürdeti Katalin és Vilmos a kis Györgyöt - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-alison-jackson-muvesz-hasonmasokkal-kepzelte-el-milyen-az-esti-furdetes.html Focista lesz a Beckham lányból?http://www.life.hu/anyaskodj/20131022-harper-seven-beckham-david-es-victoria-beckham-lanya-egy-kaliforniai.html Van, aki a homoszexuális gyereknek is örülnehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130930-az-anyak-nagy-reszenek-nem-kellene-homoszexualis-gyerek.html