A színész, akit hamarosan Batmanként láthatunk a mozivásznon, látványos izomzatot növesztett. Készül a szerepre?

Hatalmas izmokat növesztett Ben Affleck. A színész a minap egy szűk, fehér felsőben sétált az utcán kislányával, Violettel, amikor lencsevégre kapták muszklijait. Úgy tűnik, már nagy erőkkel készül arra, hogy eljátssza Batmant. Idén augusztusban érkezett a hír, hogy Affleckre osztották a Denevérember szerepét, és ez igencsak megosztotta az embereket és a filmes világot is.

Forrás: Northfoto
Ben és kislánya

Hiába a rajongók fanyalgása, a sztár már elkezdte az átváltozást. A hírek szerint állítólag naponta kétszer megy le a konditerembe és a híres kosárlabdacsapat, a Boston Celtics trénere, Walter Norton Jr segít neki az izomnövelésben - írja a Daily Mail. A színész egyébként már korábban is belebújt a szuperhős jelmezbe: elég csak a Daredevil című filmre gondolni.

Méregtelenítő csodavíz a téli zsírpárnák ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131024-stohr-greta-greta-konyhaja-teli-zsirparnastop-egy-meregtelenito-gyomberes-itallal.html Ijesztően soványra fogyott Jake Gyllenhaalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131023-jake-gyllenhaal-ijesztoen-sovanyra-fogyott-uj-filmje-a-nightcrawler-forgatas.html Fogyjunk fűzővel? Jessica Alba így csinálta!http://www.life.hu/ez-zsir/20131018-fogyas-fuzovel-jessica-alba-is-igy-fogyott-le.html Fehérmályva a kínzó köhögés ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131021-gyogynoveny-fehermalyva-a-kinzo-kohoges-ellen.html Így fogyott több mint 10 kilót Gordon Ramsayhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131021-gordon-ramsay-sztarszakacs-tobb-mint-10-kilot-fogyott-igy.html