Bár a futballsztár autója összetört, Beckham és 14 éves fia, Brooklyn szerencsésen megúszták a karambolt.

Balesetet szenvedett David Beckham. A brit focista fiával, Brooklynnal ült fekete Range Roverjében, amikor egy fehér Acurával ütközött össze. Az incidens Beckhamék Los Angeles-i otthonától nem messze történt.

Forrás: AFP
David és Brooklyn Beckham

Mindkét jármű összetört, de szerencsére sem a hírességnek, sem pedig a másik autót vezető nőnek nem esett baja. A 38 éves David a szemtanúk szerint saját lábán állva sétált el, amint a rendőr felvette a baleseti jegyzőkönyvét.

Stohl retteg a lovas balesettőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-stohl-andras-a-nemzeti-vagta-jotekonysagi-sztarfutamanak-egyik-induloja-a.html Majka balesetet szenvedett a forgatásonhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-majka-a-mres-mrs-forgatasan-megserult.html David Beckham valójában nem is szexihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131025-a-mely-hangu-ferfiak-szexisebbek.html Focista lesz a Beckham lányból?http://www.life.hu/anyaskodj/20131022-harper-seven-beckham-david-es-victoria-beckham-lanya-egy-kaliforniai.html Randija volt David Beckham kislányánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-david-beckham-kislanya-harper-a-jatszoteren-randizott-molly-sims-modell.html Victoria Beckham filmsztár leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130929-victoria-beckham-divattervezoi-tevekenysegerol-film-keszul-reality-show-az-angol.html Megmutatta új tetkóját a szexi David Beckhamhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-david-beckham-egykori-futballsztar-megmutatta-uj-tetovalasat-a-tengerparton.html A családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.html