Push up melltartó férfiaknak

izom melltartó férfi szivacs tömés push up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pólóba beépített betétek hatására sokkal izmosabbnak tűnik a pasik mellkasa.

Itt a pasi push up! Manapság nemcsak a nők melltartóit tuningolják már fel szivacsokkal, hanem a férfiak pólóit is. Egy brit cég rukkolt elő a kipárnázott felsőkkel: ezekben a teremtés koronáinak mellkasa kidolgozottnak tűnik.

Forrás: funkybod.com
Forrás: funkybod.com

Íme a push up póló

Ha nincs ideje a férfiaknak leugrani minden nap kondizni, vagy ha imponálni szeretnének a lányoknak az első randin, akkor ez a póló kiváló választás. A csodapólót forintra átszámolva tízezerért adják.

Csak színesen! Trendi kiegészítők az idei őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-hogyan-legyek-jo-no-esernyok-salak-gumicsizmak-oszre.htmlCsobot Adél mellbimbói megzavarták Istenes Bencéthttp://www.life.hu/legytrendi/20131027-csobot-adel-mellbimboi-es-dekoltazsa-az-afterx-musorban.htmlMinden eddiginél bevállalósabb volt Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131026-lilu-az-rtl-klub-xfaktoraban-dogos-borhatasu-sortot-viselt.htmlÍgy buliztak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/legytrendi/20131026-baratok-kozt-15-eves-ez-alkalombol-megrendezett-bulin-ott-volt.htmlSzabad a puki - megszünteti a szagokat egy új fehérneműhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20131025-egy-brit-ceg-fehernemui-elnyelik-a-belgazokat-es-kiszurik-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.