Olivia Wilde amerikai színésznő, akit legtöbben a Dr. House sorozatból ismernek, első babáját várja. Az apa Jason Sudeikis amerikai színész.

"Hihetetlenül boldogok" - mesélte a pár egyik közeli ismerőse, aki természetesen nem mulasztotta el hozátenni azt sem, hogy a 29 éves színésznő és 38 éves párja nagyon izgatottan várják az új családtag érkezését. A hírt egyébként a pár sajtósa is megerősítette.

Forrás: AFP

Mi ugyan nem értjük, mit eszik Olivia ezen a pasin, de úgy tűnik, a tornacipős, vicces srácok megformálója jön be a dögös színésznőnek. Wilde egyébként még év elején úgy nyilatkozott, hogy nagyon örül, amiért megtalálta a boldogságot Sudeikis oldalán, aki 2012 januárjában jegyezte el a színésznőt. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz az esküvővel, de elképzelhető, hogy a székszoknyák és asztali dekorok helyett inkább a trendi bababútorok és babaruhák érdeklik majd inkább a párt.

 

Dögös bőrruhában fotózták Olivia Wilde-othttp://www.life.hu/legytrendi/20130918-olivia-wilde-a-doktor-house-szinesznoje-dogos-borruhaban-pozol-az.html Extra mély dekoltázst mutatott Olivia Wilde - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130903-olivia-wilde-szineszno-melltarto-nelkul-melyen-dekoltalt-ruhaban-jelent-meg.html Élettelen baba lett Olivia Wilde - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130802-olivia-wilde-szinesznot-tul-tokeletesre-photoshoppoltak-az-egyik-magazin-cimlapjan.html Ismét férjhez megy a szépséges Olivia Wildehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121214-ferjhez-megy-a-szepseges-olivia-wilde-jason-sudeikishez.html Olivia Wilde megmutatta a melleit (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120711-doktor-house-13asa-olivia-wilde-mellei-az-alpha-dog-szexjeleneteben.html Olivia Wilde: az internet miatt egyre malacabbak a filmekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110909-olivia-wilde-az-internet-miatt-egyre-malacabbak-a-filmek.html Négy lába van Olivia Wilde pasijánakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110617-szorakozas-mozi-negy-laba-van-olivia-wilde-pasijanak.html Olivia Wilde nem kér feleségtartást exférjétőlhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110318-sztar-szineszno-olivia-wilde-nem-ker-felesegtartast-exferjetol.html