Egyre nagyobb divat külföldön kültéri edzőtermekbe járni és a kíváncsiskodó járókelők előtt kondizni.

Feszülő popsik, dagadó izmok - új divat hódít Oroszországban és Ukrajnában: a szabadban végzett edzés. Férfiak és nők egyaránt igénybe veszik a sporteszközöket: húzódzkodnak, kötelet másznak, fekvőtámaszoznak. Amatőrök, akik profi színvonalon sportolnak, főleg a saját testsúlyukkal végzik a gyakorlatokat. 

Forrás: Youtube
Egy pillanatkép az edzésről

A kültéri edzőtermek környékén általában kisebb közönség verődik össze, akik érdeklődve nézik a lapos hasú nőket és muszklis pasikat. Mit szólnátok, ha idehaza a Városligetben lehetne így tornázni? Mondjuk, ha ilyen testünk lenne, mi sem bánnánk, ha bámulnának minket edzés közben.

Ahogy a Life.hu is megírta, saját testsúlyával edz az a fantasztikus pasi is, aki az idők során brutálisra gyúrta magát. A szabad ég alatti edzésről készült sokatmondó videót itt megnézhetitek:

Mikor sportolhatok? A leggyakoribb kérdésekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131022-testmozgas-es-sport-edzes-terhesen-masnaposan-betegen-menstruacio-alatt.html Jógázz a pihentető alvásért!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131025-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazni-nagyon-hatasos-a-pihenteto-alvasert.html Isteni sütőtökös receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131025-sutotokos-receptek-sutotok-kremleves-sutotokos-koret-sutemeny.html 80 kilót fogyott Fatimahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131022-fogyas-es-eletmod-80-kilot-fogyott-mohamed-fatima-enekesno.html Batmanné gyúrta magát Ben Affleckhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131025-ben-affleck-szinesz-gyurassal-es-kondizassal-keszul-batman-szerepere.html