A Jóbarátok sztárja egy magazinnak adott interjújában mesélt orrplasztikájáról és tinédzserkori nehézségeiről.

Mindössze 16 éves volt Lisa Kudrow, amikor úgy döntött, orra miatt kés alá fekszik. A színésznő a The Saturday Evening Post hasábjain számolt be a sorsdöntőnek számító műtétről, amelyet egyáltalán nem bánt meg.

Forrás: AFP

"Megváltozott az életem. A műtét után fejben csúnyából szép lettem. Nyáron csináltattam, mielőtt elkezdődött a középiskola. Így sok olyan volt, aki nem tudta, hogy néztem ki előtte" - mesélte az 50 éves sztár, aki szomorú emlékeket őriz kamaszéveiről: két barátjának hitt lány egyszerűen a szemébe mondta, nem akar többet barátkozni vele. "Nem a legszebbek és a legszórakoztatóbbak a legnépszerűbbek, hanem azok, akik a leggonoszabbak tudnak lenni" - tette hozzá Lisa, aki elmondása szerint sokat merített régi emlékeiből Phoebe Buffay karakterének megformálásához.

Válása óta nem szexelt a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130613-fotokon-akkor-es-most-courteney-cox-a-jobaratok-sorozatanak-egykori.html Szenzáció - együtt a Jóbarátok sztárjaihttp://www.life.hu/szorakozz/20130522-jennifer-aniston-courtney-cox-es-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjai.html Smink nélkül is gyönyörű a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130403-courteney-cox-a-jobaratok-sztarja-smink-nelkul-is-gyonyoru.html Újra együtt a Jóbarátok szerelmespárjahttp://www.life.hu/szeress/20130206-a-jobaratokbol-ismert-matthew-perry-es-courtney-cox-ismet-egy.html Apjára hasonlít inkább a Jóbarátok sztárjának kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121121-apjara-david-arquette-utott-a-jobaratok-sztarjanak-courteney-cox-kislanya.html Teljesen elhagyta magát a Jóbarátok sztárja - Szörnyen néz ki a világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121005-teljesen-elhagyta-magat-a-jobaratok-sztarja-szornyen-nez-ki.html Vajon kinek kell ennyi hely? Ezt a pazar rezidenciát vásárolta meg a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120125-vajon-kinek-kell-ennyi-hely-ezt-a-pazar-rezidenciat-vasarolta.html Miért takargatja magát Jennifer Aniston?http://www.life.hu/legytrendi/20130826-lifenight-torolkozovel-takargatja-magat-jennifer-aniston-bikiniben.html Jennifer Aniston 40 felett kezdett vetkőznihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130821-szorakozas-mozi-csaladi-uzelmek-jennifer-aniston-40-felett-kezdett.html Jennifer Aniston nem akarja látni az anyjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130726-jennifer-aniston-szineszno-nem-akarja-latni-az-anyjat-az-eskuvojen.html