A fiatal színésznő közösségi oldalán posztolt magáról egy szexi képet, amelyen kibuggyanó mellei játsszák a főszerepet.

Szabó Zsófi nem rejtegeti el nőies bájait. A Jóban Rosszban sorozat színésznője nemrég egyik kedvenc tervezőjénél próbált fel pár extravagáns darabot. Az egyik ruha gyönyörűen kiemelte Zsófi tökéletes alakját. A dekoltázsa pedig magáért beszélt.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi
Zsófi a ruhapróbán

Nem csoda, hogy közösségi oldalán rengeteg hozzászólást kapott. A rajongók odavannak a képekért, de volt olyan is, aki megkérdezte, szilikon melle van-e a színésznőnek. Sőt, egy rajongó túlzásnak tartja az erőltetett dekoltázst: "Zsófi Művésznő! olyan mintha plasztik ciciket viselne és szerintem túlzás" -áll a kommentben. Akadt, aki provokációnak fogta fel a képet: "Zsófika, szép kis hölgy vagy, de ez a kép már durva szerintem, olyan mintha fel lennél pumpálva, vagy ez csak polgárpukkasztás?" - tette fel a kérdést a kommentelő. Szabó Zsófi egyelőre nem reagált a kérdésekre, de a sok dicséret biztos jól esik a nemrég újra szingliként élő színésznőnek.

Kivillanó fogékszerek: szexi vagy ciki?http://www.life.hu/szepulj/20131003-kulonleges-fogekszerek-fogkristaly-aranyfog-fogtetko-es-kreativ-fogszabalyzo.html Tükörben nézegette vagináját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szepulj/20131028-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-tukorben-nezegette-vaginajat-szules-utan.html Jack Nicholson 40 éve ugyanúgy néz kihttp://www.life.hu/szepulj/20131028-jack-nicholson-szinesz-ugyanugy-nez-ki-mint-negyven-evvel-ezelott.html Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Tóth Gabi!http://www.life.hu/szepulj/smink/20131024-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-toth-gabi.html