A színésznő a legendás Jimmy Choo cipőinek reklámarca lett, aminek kedvéért még Brigitte Bardot bőrébe is belebújhatott.

Brigitte Bardot lett Nicole Kidmanből. Az Oscar-díjas színésznő a gyönyörű táskáiról és cipőiről híres Jimmy Choo reklámjában mutatja be a márka 2014-es kollekcióját a szexszimbólum jellegzetes tupírozott frizurájával. Nicole szerint Brigitte nemcsak filmsztár volt, hanem igazi stílusikonnak is tartja.

Forrás: Northfoto
Nicole Kidman Brigitte Bardot-ként szerepelt Jimmy Choo reklámjában

"A magas nők általában tartanak a magas sarkú cipőktől, de én nem" - árulta el Nicole a fotózásról készült videóban. A színésznő sokkal szexisebbnek és magabiztosabbnak érzi magát magasabb sarkakon, amiért különösen imádja őket. Hidd el, Nicole, mi is ezt mondanánk Jimmy Choo cipőiben lépkedve - bármekkora sarkuk is legyen. A fotózásról készült kisfilmet alább te is megnézheted:

 
Cipőallergiája miatt 20 éve nincs állásahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131025-tracy-kenny-brit-no-cipoallergiaja-miatt-20-eve-nincs-allasa.html Egy trükkös páros: ruha tornacipővelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130925-igy-viseld-a-ruhat-a-tornacipovel.html Vágó Réka tervezte Orbán Ráhel cipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20130909-vago-reka-cipotervezo-tervezte-orban-rahel-menyasszonyi-cipojet.html Táska, kabát és cipő az új szezonrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130909-osszeillo-taska-kabat-es-cipo-az-oszi-szezonra-divat-trend.html 8 szabály cipővásárláshoz, amit tudnod kellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130905-8-szabaly-cipovasarlashoz-amit-minden-nonek-tudnia-kell.html Íme a sztárok kedvenc cipőihttp://www.life.hu/life/galeria/20130830-megmutattak-a-sztarok-kedvenc-cipoiket-rihanna-jennifer-lopez-kim-.html Színek és cipők nyár végére - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130823-a-lifehu-szepsegmustrajaban-szerepel-heidi-klum-lily-collins-rosamund-pike.html Ebben a házban biztosan elférnek a cipők: íme a Jimmy Choo márka alapítójának új otthonahttp://www.life.hu/hazitunder/20120504-ebben-a-hazban-biztosan-elfernek-a-cipok-ime-a-jimmy.html