A héten a sztárok a tökéletes halloween-jelmez elkészítésével voltak elfoglalva, így ha a vörös szőnyegre léptek, azt többnyire elmaszkírozva tették. Azért természetesen megmutatjuk azokat a hírességeket, akik igyekeztek a héten is hagyományosan felöltözni, de persze érdemes egy pillantást vetni Heidi Klum zseniális jelmezére és a magyar sztárok szexi kosztümjeire is.

Akik sohasem tanulnak

Hiába fogyott 22 kilót a szülése óta Kim Kardashian, ez a ruha akkor is rémesen festett a celebmamin. Hófehér csipke asztalterítő, alatta fekete fehérnemű, természetesen egy mamabugyival fűszerezve. Pedig milyen jó lett volna, ha Kim egy egyszerű kisfeketében mutatja meg a mögötte álló kemény hónapok eredményét... Az ír tévés kisasszony, Laura Whitmore is mellélőtt: a tollas ruha kissé erősítette a szőkeséget, arról pedig lövésünk sincs, miért választott ezüst topánt és övet az igen súlyosnak tűnő arany táska mellé.

Forrás: Northfoto

Bezárkózva

Hála az égnek, Nicky Hilton végre teljesen maga mögött hagyta a Paris Hiltont majmoló kisruhákat - a héten egy nude alapon kék csipkés Valentino darabban pózolt a vörös szőnyegen. A szín remekül állt neki, a fazont is szerettük, de valamiért úgy érezzük, egy kicsit öregítette a milliomosnőt ez a szett: talán egy kócosabb konty megbolondította volna az összképet. Maximálisan elégedettek voltunk viszont Jessica Stam választásával. A szépség is egy Valentino ruhakölteményt választott - a virágmintákhoz különösen passzolt a fonott konty és a cicás szemsmink.

Forrás: Northfoto, AFP

A színek ereje

Egy jól megválasztott szín éveket öregíthet vagy fiatalíthat rajtunk, így nem árt körültekintően választani. Így tett Melanie Griffith is, aki végre lecserélte a fekete szettjeit egy üdítő pirosra. Sajnos azonban még a megfelelő árnyalat sem teheti láthatatlanná a színésznő plasztikázott arcát. Naomi Watts Michael Kors-ruhája láttán is érdemes a színeken elmélkedni. Szeretjük a szőkeség stílusát, szeretjük Michael Korst is nagyon, és értjük, hogy Naomi nagyon retro akart lenni, de a sötétkék ezen árnyalata a piros, fényes laptáskával nem lett sem ütős, sem stílusos. Charlene hercegnő ezúttal egy fekete Ralph Lauren estélyire voksolt, ami kihangsúlyozta az egykori úszónő gyönyörű vállait. A ruha csodaszép volt, és ugyan egy kicsit emlékeztetett bennünket a Csipkerózsika gonosz tündérének ruhájára, mégis imádtuk úgy, ahogy volt.

Forrás: Northfoto, AFP

A legstílusosabb anya-lánya páros

Andie MacDowell 55 évesen is csodásan néz ki, az ő szépségét és kecsességét örökölhette lánya, Rainey Qualley is. Mindketten gyönyörűek voltak a vörös szőnyegen - nagyon szerettük a narancspiros és a púderszínű estélyit is.

Forrás: AFP

Címlaplány lett Madeleine hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131101-madeleine-sved-hercegno-az-elle-magazin-cimlapjan-pozol.html Akarjuk Danics Dóra gyönyörű nyakláncait!http://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-az-xfaktor-enekesnoje-danics-dora-nyaklancai-nagyon.html Így lazult 2012 legszexibb nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-tulisa-contoslavos-brit-enekesno-dubajban-nyaralt.html Kihipózták Naomi Campbell bőréthttp://www.life.hu/legytrendi/20131030-naomi-campbell-vilagos-borrel-a-vogue-thaifoldi-kiadasanak-cimlapjan.html Átalakít a Jónő Team: Megfiatalodott Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20131028-atalakit-a-jono-team-erika-harom-gyerek-utan-is-nagyon.html