Természetesen a svéd Elle felkérésére mondott igent a csodaszép Madeleine hercegnő.

Zöld kabátban és hatalmas mosollyal pózol a címlapon a svédek kedvence. Meg kell hagyni, jót tesz Madeleine-nek a terhesség: a hercegnő kirobbanó formában van. A szépség az 5. hónapban van, és azt is elárulta a lapnak, hogy minden nagyon gyorsan történt vele, de ő is és férje, Chris O'Neill is nagyon izgatottak.

Forrás: ELLE Sweden

A pár idén júniusban házasodott össze, és szinte pontosan 12 héttel később be is jelentették a terhességet. Ha kíváncsi vagy, hogy festettek az esküvőn, kattints ide! Madeleine egyébként fantasztikusan néz ki a címlapon - olyan, mint egy igazi szupermodell.

Akarjuk Danics Dóra gyönyörű nyakláncait!http://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-az-xfaktor-enekesnoje-danics-dora-nyaklancai-nagyon.html Évtizedeket öregedett Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20131101-heidi-klum-modell-oregasszonynak-oltozott-es-maszkiroztatta-magat-egy-halloween.html Így lazult 2012 legszexibb nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-tulisa-contoslavos-brit-enekesno-dubajban-nyaralt.html Kihipózták Naomi Campbell bőréthttp://www.life.hu/legytrendi/20131030-naomi-campbell-vilagos-borrel-a-vogue-thaifoldi-kiadasanak-cimlapjan.html Átalakít a Jónő Team: Megfiatalodott Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20131028-atalakit-a-jono-team-erika-harom-gyerek-utan-is-nagyon.html Megvált hosszú hajától Jennifer Hudsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20131029-jennifer-hudson-amerikai-szinesz-es-enekesno-ultrarovidre-vagatta-hajat.html