Tanára parancsára ugrott ki az ablakon egy tízéves tanuló

halál Kína iskola gyerekhalál tanuló tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyethalt az a tízéves kínai kisfiú, aki tanára parancsára vetette ki magát az ablakon. A gyerek harminc emeletett zuhant.

Ezer karakteres fogalmazást kellett volna elkészítenie annak a tízéves kisfiúnak, aki beszélgetett az órán, ezért a tanára megbüntette - írja a DailyMail. Miután nem sikerült teljesítenie a feladatot, a tanára ráparancsolt, hogy akkor ugorjon ki az ablakon. A gyerek állítólag azt írta a tesztkönyvébe, hogy többször is megpróbálta, de nem meri megtenni. Végül mégis a mélybe vetette magát és egy, a ház előtt parkoló autóra zuhant. Azonnal szörnyethalt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szülők tiltakozó molinója az iskola előtt

A szülők, akiknek a kínai születésszabályozás miatt, a kisfiú volt az egyetlen gyermeke, a 30 éves tanárt hibáztatják a történtekért. Azt mondják, ő kényszerítette a gyereket arra, hogy a mélybe vesse magát. A rendőrség egyelőre nyomoz, az iskola szerint pedig baleset történt, a szülők pedig a tanár ellen tüntetnek.

Ingyenes segélyhívó!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.