Görcsösen próbál fiatalodni a hercegné

botox fiatalság Katalin hercegnő hercegné Károly herceg hercegnő György herceg bőrápolás Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról már sokat írtunk, hogyan fogyott le a szülést követően a szépséges Katalin hercegné, arról azonban már ritkábban esik szó, hogy milyen trükkökkel igyekszik fiatal maradni az anyósa, Camilla.

A Daily Mail tájékoztatása szerint Károly herceg felesége görcsösen küzd az öregedés ellen. Olyannyira fél, hogy egészen Indiáig ment fiatalodni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg a kis György herceg keresztelőjén készült képeket

Camilla annyira meg akar szabadulni a ráncaitól, hogy egy indiai egészségcentrum legfájdalmasabb kezeléseit is képes bevállalni. A 66 éves asszony emelett szigorú diétát is tart, hogy menyéhez hasonlóan ő is formában legyen. A herecgné annyira elszánt, hogy sem a piócák, sem az arcbeöntés, sem pedig az iszappakolás nem szegi kedvét. Lehet, hogy kicsit túlzásba fog esni, de legalább jó, hogy nem rögtön a botoxot válaszotta.

Tündéri fotók Katalin és Vilmos kisfiának keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131024-megkereszteltek-gyorgy-brit-herceget-vilmos-herceg-eskatalin-hercegne-fiat-a.htmlÍgy fürdeti Katalin és Vilmos a kis Györgyöt - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-alison-jackson-muvesz-hasonmasokkal-kepzelte-el-milyen-az-esti-furdetes.htmlMegvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.htmlIlyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.htmlPazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.htmlElismerést kapott Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130927-katalin-es-vilmos-cambridge-hercegnoje-es-hercege-uj-hazastarsi-cimert.htmlKitollasodott Katalin hercegnő húgahttp://www.life.hu/legytrendi/20130925-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-tollas-ruhaban-jelent-meg-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.