Fájó lábbal futotta le a New York-i maratont a Baywatch egykori sztárja.

Idén 43. alkalommal rendezték meg a New York-i maratont. Az eseményre rekordnevezés érkezett, köztük olyan hírességek is futócipőt húztak, mint Pamela Anderson. A Baywatch egykori színésznője először vett részt az állóképesség-próbán, amelyet sikeresen teljesített is.

Forrás: AFP
Sikeresen teljesítette a távot Pamela Anderson

Bár a 46 éves színésznő odatette magát a versenyen, korábban elárulta, kissé felkészületlenül érkezett a megmérettetésre. Sajnos meg is lett az eredménye: kirándult, fájó lábbal érkezett a célvonalba öt óra negyvenegy perc alatt.

Forrás: Instagram/pamelaanderson
Így regenerálódott a sztár a maraton után

A most rövid hajjal hódító sztár Twitterre is felpakolta futás utáni képeit, amelyeken jól látható, mennyire kikészült a maraton után. Le a kalappal előtte!

Maratonnál az evést is tanulni kell?http://www.life.hu/sztarszerzok/20131018-kropko-peter-hogyan-keszitsd-fel-a-gyomrot-a-hosszutavu-extrem.html Meghalt egy versenyző a budapesti félmaratononhttp://www.life.hu/legykepben/20130908-meghalt-egy-versenyzo-a-budapesti-felmaratoni-futoversenyen.html Szexmaraton 365 napighttp://www.life.hu/szeress/20121122-szexmaraton-365-napig-szexelt-egy-hazaspar.html Maradandó sérüléseket szerzett George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130806-george-michael-enekes-maradando-seruleseket-szerzett-majusi-autobalesete-soran.html A cipzár felelős a legtöbb péniszsérülésérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130416-a-cipzar-a-veceuloke-es-a-kerekparozas-felelos-a-legtobb.html Súlyos sérülései miatt lett modell a fiatal lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121121-sulyos-serulesei-miatt-lett-modell-a-fiatal-lany.html Fejsérülések és rejtelmes következményeikhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121029-fejbelottek-majd-kedvesen-teat-fozott-a-rendornek-fejserulesek-es-rejtelmes.html