Babalázban ég Katalin hercegnő és Vilmos herceg. A királyi források szerint a hercegnő mihamarabb szeretne egy kistestvért György herceg mellé.Már nézegeti naptárját Katalin és Vilmos, mikor lenne a legideálisabb vállalni egy újabb gyermeket. Legfrissebb források szerint Cambridge hercege és hercegnője igazi babalázban ég, és minél hamarabb szeretne egy kistestvért a háromhónapos György mellé.

Forrás: AFP
Hivatalos fotók készültek György herceg keresztelőjéről

A Daily Star szerint Katalin és Vilmos a legtöbb királyi párral ellentétben igazi nagycsaládot tervez, legalább még két gyerekkel. Ha minden igaz, a hercegnő várandósan szeretne karácsonyozni idén. Nem vesztegetik az időt, az biztos!

Idős hölgyek akcióban - Gyerekrablásokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gyermekrablasok-magyarorszagon-tarjanyi-peter-biztonsagpolitikai-es-rendorsegi-szakertoszakerto-valaszol.html Aromaterápia a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-biztonsagos-aromaterapia-a-gyerekszobaban-igy-adagold-helyesen.html Van, aki a homoszexuális gyereknek is örülnehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130930-az-anyak-nagy-reszenek-nem-kellene-homoszexualis-gyerek.html Így fürdeti Katalin és Vilmos a kis Györgyöt - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-alison-jackson-muvesz-hasonmasokkal-kepzelte-el-milyen-az-esti-furdetes.html Elismerést kapott Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130927-katalin-es-vilmos-cambridge-hercegnoje-es-hercege-uj-hazastarsi-cimert.html Így találkozott valójában Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/szeress/20130918-kiderult-valojaban-hogyan-es-mikor-talalkozott-eloszor-katalin-hercegno-es.html