Szexi képek készültek az egykori valóságshow-sztárról, aki szeretné elindítani plus size modell karrierjét - tudta meg a Life.hu. 

Molnár Anikó felszedett pár kilót, de ő büszkén vállalja. Pláne, hogy párja így is szexinek tartja. Közösségi oldalán pedig sokan gratuláltak neki a képekhez, amiket fotós barátja készített róla.

Forrás: Facebook / Molnár Anikó
Anikó a fotózáson

"Mostanában több ügynökség megkeresett azzal, hogy szeretnének velem dolgozni, mint plus size modell. Mivel nem voltak duci képeim, megkértem fotós barátomat, Bencze Zoltánt, készítsem rólam egy portfoliót" - mesélte Anikó, aki nagyon élvezte a fotózás minden pillanatát. "Zolival élvezet a munka és ő is szeret velem dolgozni, mert már van rutinom. A fotózás alatt teljesen vállaltam önmagam. Direkt kértem, hogy ne csaljunk a fényekkel, beállításokkal, azt szeretném mutatni, amilyen valójában vagyok" - szögezte le az egykori Nagy Ő, aki párjával nagyon boldog, és ennek köszönhetően ragyog a róla készült szexi fotósorozaton.

Szexi vagyok, ha prostinak öltözöm?http://www.life.hu/legytrendi/20131104-trend-es-stilus-mennyire-lehet-mely-a-dekoltazs-csobot.html Duplán pózol a pucér Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/legytrendi/20131104-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-duplan-es-meztelenul-pozol-a-francia.html Öltözz jó melegen! Trendi kabátok télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-a-legcsinosabb-telikabatok-a-hideg-idore.html Kelly Brook mellei mindent kitöltenekhttp://www.life.hu/legytrendi/20131103-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezeto-lett-a-new-look.html Cipők, amelyek túl szépek ahhoz, hogy viseldhttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-jane-gershon-weitzman-osszegyujtotte-a-legszebb-es-legbizarrabb-cipoket.html